DADES CURRICULARS__Pere Planells

Dades Curriculars Acadèmiques

Licenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Estudis de Cinema a l'Escola de Cinema Independent de Barcelona Aixelà. Codirector del Museu d'Art Contemporani d'Eivissa el 1976. Catedratic Numerari de Dibuix a l'Institut Els Tres Turons d'Arenys de Mar. Doctor en Belles Arts per la Universitat de Barcelona amb la tesi: Aportacions teòriques i pràctiques sobre la polivalència, el desenvolupament i la ubicació modular.

Exposicions Col.lectives

1a. Exposició d'Art Figuratiu (Escola Superior de Belles Arts de Sant Jordi, Barcelona). Galeria de Arte Moderno, com a membre del Grup Relació amb Frances Juan (Barcelona). Cercle Artístic de Lleida (Relació) Lleida. Twain Gallery. Barcelona. Sa Tanqueta (Relació). Santa Eulària del Riu, Eivissa. Chez Art (Relació) Santa Eulˆria del Riu, Eivissa. Salón de Agosto. Museu d'Art Contemporani d'Eivissa. Eivissa. El Drugstore de Passeig de Gràcia. Barcelona, Sala Vallribera. Sant Antoni de Pormany, Eivissa. In Side Out (Relació) Eivissa. Galeria Aquitània. Barcelona. Institut de Culture Mediterraneenne (Chateau Royal de Cotlliure, Chateau Royal de Perpinyà). Salón de Primavera. Museu d'Art Contemporani d'Eivissa. Eivissa. Galeria Fred Lanzemberg. Eivissa. Galeria Hidea. Amb Manuel Trallero. Santiago de Compostel.la. Galeria Municipal d'Arenys de Munt. Arenys de Munt. Urbe Galeria d'Art. Alcudia, Octubre de 1990. Mallorca. The World Exlibris Artists Exhibition 1991-1992. Sapporo (Japó). Setembre de 1992. Sala d'Exposicions de l'Ajuntament de Sant Josep (Eivissa). Col.lectiva amb Vicent Calbet, Toni Cardona, Antoni Hormigo, Joan Calvo, Felix Serra i Julio Bauzà. Març-Abril de 1993. Cámara Oficial de Comercio de Espa–a en Bélgica. Brusel.les (Bèlgica). Del 20 al 30 de novembre de 1995.

Exposicions Individuals

Galeria Pussicat (Santa Eulària del Riu. Eivissa). Galeria Ibiza (Eivissa). Galeria Niu (Sant Joan. Eivissa). Galeria Mida (Eivissa). Galeria de la Caixa de Pensions La Caixa (Eivissa). Museu d'Art Contemporani (Sala Es Polvorí. Eivissa). Centre Cultural de la Caixa d'Estalvis de Balears Sa Nostra. (Eivissa). Sala d'exposicions de l'Ateneu Arenyenc (Arenys de Mar). Xampanyeria-Galeria La Fusta (Calella). Sant Joan (Diada dels Països Catalans) Pintada al carrer d'un mural sobre tela de 15 x 5 m. (Arenys de Mar, Juny de 1990). Sala Central de Muro (Mallorca Octubre de 1990). Sala de Cultura de la Caixa de Balears Sa Nostra (Eivissa, Novembre de 1990), Biblioteca Popular Pare Fidel Fita d'Arenys de Mar (desembre 2002, gener 2003). Edifici Calisay, novembre de 2003 (Arenys de Mar).